BURENVILLE

Rue St Nicolas 266
4000 Liège

Tél +32 (0)4 226 62 34

Openingstijden

Maandag
13h – 18h30
Dinsdag tot zaterdag
8h30 – 18h30
Zondag en feestdagen
9h00 – 13h00

Location machines Boels Brico Beauraing

UW BRICO DE BURENVILLE
VERHUURT PROFESSIONELE
PROFESSIONEEL GEREEDSCHAP.

Brico de Burenville

Nieuwe Tuincatalogus:

De nieuwe catalogus van Brico is een complete bron voor degenen die hun tuin willen inrichten met praktische en esthetische elementen. Het biedt een selectie van producten om u te helpen een buitenleefruimte te creëren die aan uw behoeften voldoet.

In de catalogus vindt u een assortiment omheiningen om uw tuinruimte af te bakenen, evenals tuinhuizen om uw gereedschap en apparatuur op te bergen. U kunt ook accessoires vinden voor het onderhoud van uw tuin, zoals sproeiers en waterslangen.

Voor degenen die hun tuin willen verfraaien, biedt de catalogus ook een selectie van buitenmeubelen, zoals tafels, stoelen en parasols. U kunt ook decoratieve accessoires vinden om een persoonlijk tintje aan uw tuin toe te voegen, zoals kussens, tafelkleden en verlichting.

Ten slotte biedt de Brico-catalogus ook oplossingen voor privacybescherming, voor degenen die op zoek zijn naar meer privacy.

Met de Brico-catalogus kunt u uw tuin transformeren in een functionele en esthetische ruimte die aan uw behoeften voldoet. Of u nu uw tuinruimte wilt afbakenen, uw gereedschap wilt opbergen of een vleugje stijl wilt toevoegen, deze catalogus heeft alles wat u nodig heeft om uw visie te realiseren.

De nieuwe tuincatalogus bij Brico is de perfecte tool om u te helpen uw tuin te transformeren in een functionele, esthetische en comfortabele ruimte om volop te genieten van mooie dagen.

Bij Brico staan onze experts op het gebied van tuinieren en buiteninrichting klaar om u te helpen bij het creëren van de perfecte tuinruimte voor u. Aarzel niet om onze experts in de winkel om advies te vragen om u te helpen bij het kiezen van de producten die het beste bij uw behoeften passen.

Of u nu op zoek bent naar een vleugje stijl voor uw tuin, een comfortabele ruimte om te ontspannen wilt creëren of uw buitenruimte wilt afbakenen, onze experts kunnen u begeleiden tijdens het hele proces.

Bij Brico zijn we er om u te helpen uw visie van de perfecte tuin te realiseren.

Pin It on Pinterest

Share This